Spor, sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen herkesin hayatında var olması gereken bir kavramdır. Bazılarımız sağlığımızı korumak için spor yaparken bazılarımız da spor yapmayı gerçekten sevdiği için yapmaktadır. Eğer siz de gerçek bir spor sevdalıysanız yazımızda yer alan filmler yaşamınıza ilham olabilir! İşte mutlaka izlenmesi gereken spor filmleri

 

1. Money Ball

 

En iyi spor filmlerinden biri olarak gösterilen Money Ball; Amerika'nın sevilen spor dallarından beyzbola odaklanmaktadır. Brad Pitt'in başrolünü üstlendiği filmde, sporun nasıl endüstriyel bir hal aldığı ve Oakland Athletics'in menajeri Billy Beane'nin yaşadıkları anlatılmaktadır. 

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-5137 RACK STORY

 

2. Ali

 

Adından da anlaşılacağı üzere Ali, gelmiş geçmiş en iyi boksör olarak nitelendirilen Muhammed Ali'nin hayatını konu edinmektedir. Spor severlere ilham olacak filmde, Ali'nin yaşadıkları zorluklar anlatılmaktadır. Film ayrıca en iyi spor filmlerinden biri olarak değerlendirilmektedir. 

 

3. The Damned United

 

The Damned United, İngiliz futbolunun en büyük hocalarından biri olan Brain Clough'un Leeds United'in başındayken yaşadığı problemleri anlatmaktadır. Filmi izleyerek siz de İngiliz futbolunun geçmiş yılları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-8008 MEGA GYM

 

4. Rocky

 

Rocky, her dönemde spor severlerin favori filmlerinden biri olmuştur. Filmde en aşağıdan en yukarıya ulaşan bir boksörün hayatı anlatılmaktadır. Altı filmden oluşan seri, antrenman yapmak için ihtiyacınız olan motivasyonu size fazlasıyla verebilir! 

 

5. Rush

 

Hızlı ve son model araçlar her insanın ilgisini çeker. İşte Rush'da, efsanevi Formula 1 yarışçıları James Hunt ve Niki Luadı'nın amansız mücadelesi anlatılmaktadır. Filmin gerçek hikâyeden uyarlama olması ise ayrıca dikkat çekicidir.

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-9003 AYARLI SEHPA

 

6. Miracle

 

Spor sevdalıların mutlaka izlemesi gereken bir diğer film Miracle olarak karşımıza çıkmaktadır. Filmde 1980 Kış Olimpiyatları'nda gerçekleşen büyük bir başarı hikayesi konu edilmektedir. Miracle, Amerika'nın buz hokeyinde Sovyetlerle olan mücadelesine odaklanır.

 

7. Goal

 

Eğer futbol tutkunuysanız bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Goal, yeşil sahaları en iyi yansıtan filmlerden biridir. Filmde Santiago Munez isimli Meksikalı bir çocuğun İngiltere’nin köklü kulüplerinden Newcastle United’a transfer olma süreci anlatılmaktadır. 

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-9004 KATLANABİLİR BENCH

 

8. Coach Carter

 

Coach Carter, Amerika'nın en başarılı basketbol filmlerinden biridir. Filmde Richmond Lisesinde koç olarak görev alan Ken Carter’ın hikayesi anlatılmaktadır. Başarının olmazsa olmazı olan özveriyi anlatan bu filmi mutlaka izlenmesi gereken filmler listenize eklemelisiniz. 

 

9. We Are Marshall

 

En iyi spor filmlerinden biri olarak gösterilen We Are Marshall, 1970'de meydana gelen bir uçak kazasını konu alır. Bu kazada Marshall Üniversitesi, tüm futbol takımını ve teknik ekibini kaybetmiştir. Sonra Jack Lengyel gelir ve kimsenin istemediği bu işi üstlenerek takımı yeniden bir araya toplar.

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-9013 HOMEGYM STATION

 

10. Cinderella Man

 

Cinderella Man, ünlü boksör James J. Braddock'un lakabıdır. Filmde ünlü boksörün gerçek yaşam öyküsü anlatılmaktadır. Braddock ve ailesi, ABD'deki Büyük Ekonomik Kriz yıllarında büyük sıkıntılar yaşamış ve gerçek bir yaşam mücadelesi vermek zorunda kalmıştır.

 

En kaliteli spor ekipmanları için: Alpha Sportive! 

 

Sağlıklı bir yaşam için kişiye özel çözümler sunarken, sporun faydaları konusunda farkındalığı artmış, bilinçli spor yapan bireylerin gün geçtikçe arttığı bir toplum hedefleyen Alpha Sportive geniş ürün portföyü ile birlikte hem ithal hem de %100 yerli sermayeli ürünlerle farklı zevklere, ihtiyaçlara ve bütçelere cevap verebilmektedir. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve fiyat öğrenmek için buraya tıklayın: Spor Aletleri

Ürünlerimizi İncelediniz mi?