Bu yazımızda göbek nasıl eritilir, kısa sürede göbek nasıl eritilir, göbek eritmek için ne yemeli gibi konular ele alınacaktır. Göbek bölgesinde yağ sorunu ve göbek şişkinliği birçok kişinin ortak problemlerindendir. Birçok kişi ne yaparsa yapsın göbek problemine çözüm bulamamaktadır. Aslında göbeğin yok olması için belli başlı yaşam alışkanlıklarına dikkat etmek oldukça önemlidir. Bu yaşam alışkanlıklarına dikkat ediliyorken hala göbek problemi çözülemiyorsa profesyonel destek almak büyük önem taşımaktadır. Eğer siz de göbek nasıl eritilir merak ediyorsanız; yazımızı okumaya devam edin. 

 

Sadece karın kasları değil tüm vücut için egzersiz yapın

 

Birçok kişi göbek problemini çözmek için bölgesel olarak nitelendirilebilecek egzersizler yapmaktadır. Fakat vücuttaki yağ oranı azaltılmadıktan sonra sadece karın bölgesi bazlı egzersiz yapmak durumu değiştirmeyecektir. Bu yüzden spor yaparken tüm vücut olarak düşünülmeli, tümden yağ kaybetmeye odaklanılmalıdır.

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-9008 MEKİK SEHPASI

 

Uzun süreler aç kalmayın

 

Birçok kişi yağ ve göbek problemini uzun süreler aç kalmaya çalışarak çözmeye çalışmaktadır. Fakat uzun süreli açlık metabolizmanın yavaşlamasına, vücuttaki stresin artmasına neden olmaktadır. Bu durumda vücutta yağ depolanmasına sebebiyet vermektedir. Bunun yerine sağlıklı ve sık bir şekilde yemek yemek daha önemlidir. 

 

Stresi hayatınızdan çıkartın 

 

Günün sonunda beslenmeye ve spora dikkat etmek yağ ve göbek problemini çözmenin önünde büyük engeldir. Sürekli olarak stres altında olan bir bünye aşırı kortizol salınımı doğrultusunda yağ depolamaya başlayacaktır. Bu yüzden stres yaratan kişilerden ve olaylardan uzak durulmaya çalışılmalıdır. 

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: ALPHA AS-9017 AYARLI SEHPA

 

Uyku düzeninize önem verin

 

Uyku vücudumuz için büyük öneme sahiptir. Gün içinde yıkım, uykuda ise yapım sürecindeyizdir. Uyku esnasında yağ yakımını destekleyen birçok hormon salınmaktadır. Uykuyu yeterli ve kaliteli bir şekilde uyumamak ise hormonların salınımının önünde büyük engeldir. Kişi yeterli ve sağlıklı bir şekilde uyumayarak bir süre sonra kilo almaya ve göbek yapmaya başlayacaktır.  

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: Egzersiz Tekeri

 

Egzersiz programınızı iyi şekillendirin


Göbeğinizi eritmenin en etkili yollarından bir tanesi egzersizdir. Fakat egzersizin iyi şekillendirilmiş olmasına dikkat edilmelidir. Her egzersizin vücutta aynı etkiyi yaratmayacağı konusuna dikkat edilmelidir. Spor geçmişi ve vücut sakatlığı yaratmayacak şekilde yapılan egzersizlerin uygulanması büyük önem taşımaktadır. Güç antrenmanları ve yüksek yoğunluklu antrenmanlar bu noktada büyük önem taşır.

 

Bu Ürünümüz İlginizi Çekebilir: 3 Kademeli Step Tahtası

 

Protein ağırlıklı beslenin

 

Karbonhidrat ağırlıklı besinler yerine protein ağırlıklı besinlere önem verin. Protein bazlı beslenme düzeninde iki fayda ön plana çıkmaktadır. Birincisi protein tüketmek uzun süre tok hissetmenizi sağlar. İkincisi ise protein vücut tarafından parçalanırken daha fazla kalori yakmanızı sağlar. 

 

Genel beslenmenizde bunlara dikkat edin! 

 

Az ama sık yiyin, karbonhidrattan uzak durun, alkol tüketmeyin, su için, lifli besin tüketimi arttırın, tükettiğiniz gıdaları listeleyin. Ve en önemlisi probleminizi çözemiyorsanız mutlaka ama mutlaka bir profesyonele başvurun! 

 

Evde spor yapmak için ihtiyacınız olan en kaliteli spor ekipmanları için: Alpha Sportive!

 

Bu yazımızda göbek nasıl eritilir sorusunu cevaplamaya çalıştık. Eğer siz de evinizde bir egzersiz rutini oluşturmak ve bunun için kaliteli spor aletleri & ekipmanları edinmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! 

 

Sağlıklı bir yaşam için kişiye özel çözümler sunarken, sporun faydaları konusunda farkındalığı artmış, bilinçli spor yapan bireylerin gün geçtikçe arttığı bir toplum hedefleyen Alpha Sportive geniş ürün portföyü ile birlikte hem ithal hem de %100 yerli sermayeli ürünlerle farklı zevklere, ihtiyaçlara ve bütçelere cevap verebilmektedir. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve fiyat öğrenmek için buraya tıklayın: Spor Ekipmanları

 

Ürünlerimizi İncelediniz mi?